LOVSKA DRUŽINA
RADEČE

Močilno 7A
1433 RADEČE


AKTUALNE ZADEVE
 

Proslava ob praznovanju 70 letnice lovske družine Radeče

  • Kdaj: v petek, 16.9.2016 ob 19.00 uri
  • Kje: DOM KULTURE RADEČE, Gledališka pot 2, Radeče
  • Vstopnina: brez vstopnine
  • Kaj: Prireditev, proslava
  • Prireditelj: LOVSKA DRUŽINA RADEČE

Prireditev v čast visokega jubileja 70. obletnice Lovske družine Radeče s kulturnim programom in podelitvijo priznanj in odlikovanj.
Vljudno vabljeni!Proslava ob praznovanju 70 letnice lovske družine Radeče

  • Sprejem predsednika države Republike Slovenije g. Boruta Pahorja in predstavnikov Urada predsednika Republike Slovenije ter podelitev ZLATIH PLAKET Lovske družine Radeče obema institutoma, v okviru občinskega praznika Občine Radeče.
    Lov je neodtujljiva in trajna pravica slovenske nacije, da izvaja lov na teritoriju države Republike Slovenije in v njenih loviščih ter revirjih. Lovska družina Radeče praznuje letos, in sicer 16. Septembra 2016, 70-letnico svoje ustanovitve, svojega obstoja in svojega delovanja. V tem času je bila sprejeta pozitivna lovska zakonodaja pri sprejemu katere je takrat aktivno sodeloval tudi g. Borut Pahor. Zato je Lovska družina Radeče ob tej priliki v okviru praznovanja občinskega praznika Občine Radeče, dne 8. Septembra 2016, podelila Predsedniku države Republike Slovenije g. Borutu Pahorju za lovske zasluge in v znak spoštovanja, časti, zahvale in trajnega prijateljstva ZLATO PLAKETO Lovske družine Radeče. Lovska družina Radeče je podelila ZLATO PLAKETO za zasluge in v znak spoštovanja, časti, zahvale in trajnega prijateljstva tudi Uradu predsednika Republike Slovenije, kot suportu predsednika države Republike Slovenije, brez katerega predsednik ne more delati in delovati. Lovska družina Radeče je tako prva Lovska družina vdržavi Republiki Sloveniji, katere predstavnike je uradno sprejel predsednik in prva lovska družina v državi, ki je Predsedniku Republike Slovenije in Uradu predsednika Republike Slovenije podelila Zlato plaketo.

  •  Foto: Daniel Novakovič STANudimo vam popolnoma prenovljena prenočišča in atraktiven lov na srnjaka in muflona. Vabljeni!
Kontakt

Predsednik
Ludvik Klavs
GSM:031 823 233

Gospodar
Lado Karlovšek
GSM:041 472 488

Tajnik
Jože Prah
GSM:041 657 560

Blagajnik
Robert Kmetič
GSM:041 312 154